Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Ryhmämyynti

info (a) kaakkofestival.fi

Toiminnanjohtaja

Siru Ahopelto
siru (a) kaakkofestival.fi
040 519 2375

Taiteellinen johtaja

Jukka Merjanen
jukka (a) kaakkofestival.fi
040 707 6938

kaakon kamarimusiikki

Hallitus

Risto Kouki, puheenjohtaja
Jarmo Uotila, varapuheenjohtaja
Mika Palosara,  jäsen
Sari Rasi, jäsen

Kaakon Kamarimusiikki ry on virolahtelainen, vuonna 2016 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää musiikinharrastusta paikkakunnalla sekä harjoittaa ja edistää kansallista ja kansainvälistä musiikkitoimintaa mm. järjestämällä taiteellisesti täysipainoisia konsertteja sekä muita musiikki- ja koulutustilaisuuksia.

Tuomme musiikin ilosanomaa maaseudulle, missä sitä hyvin harvoin muutoin kuulee. Konserttejamme järjestetään kauneimmissa maaseudun miljöissä: kirkoissa, kartanoissa, kylätaloilla, joskus jopa metsän keskellä tai saaressa.

Yhdistys järjestää klassisen musiikin festivaalia vuosittain heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Festivaali koostuu mestarikursseista, sekä 2-3 päivittäisen konsertin ja muiden oheistapahtumien sarjasta kaakkoisimmassa Suomessa. Kesäfestivaalin lisäksi pyritään järjestämään myös mahdollisuuksien mukaan muita tapahtumia esim. lastenkonsertti, kevät- tai syyssoitto, joulukonsertti tai muu tapahtuma.

Yhdistys ja festivaali ovat ammattimaisesti hoidettuja, myös esiintyjät edustavat kotimaisen ja osin myös eurooppalaisen orkesterikentän huippua. Kaakon Kamarimusiikki on hyvin verkostoitunut suomalaisen festivaalikentän kanssa ja on yhteistoimintajärjestön Finland Festivalsin jäsen. Paikallisesti festivaali toimii tiiviissä yhteistyössä VisitVirolahden ja VisitKotkaHaminan matkailuorgansaatioiden sekä maakunnallisen kulttuurin yhteistyöryhmän kanssa.