Turvallisuus

Turvallisuus

Tervetuloa turvallisesti Kaakon Kamarimusiikkiin!

Yleisömme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen antamat ohjeet ja määräykset yleisön ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi rajaavat konsertin yleisömäärää ja aiheuttavat joitakin muutoksia totuttuun toimintaan. Toimimme huolellisesti ohjeita ja määräyksiä noudattaen.

 

 1. Saman seurueen jäsenet voivat istua yhdessä, muuten noudatetaan 1-2 metrin turvavälejä.
 2. Huolehdimme siitä, että turvavälit säilyvät kaikissa tilanteissa: konserttiin saapuessa, lipunmyynnissä, konsertin aikana sekä poistuttaessa.
 3. Katsomoon pääsee 60 min ennen konsertin alkua jonojen välttämiseksi (lipunmyynti alkaa 1 h ennen konsertin alkua).
 4. Puiston alueella on useita käsidesipisteitä.

Toivomme sinulta konserttivieraamme, että

 1. Ostat pääsylipun ennakkoon Lippupisteen myyntipaikoista (mm. R-kioskit) tai verkkokaupasta lippu.fi tai paikallisista myyntpisteistä (Kesäkahvila Kiessi, Bunkkerimuseo, Kylätupa Ronkuli)
 2. Käytät mieluummin korttimaksua, jos ostat lipun vasta konserttipaikalta.
 3. Tulet konserttiin vain terveenä. Jos seurueessanne joku sairastuu, niin lippu on mahdollista vaihtaa tai saada palautusta. Myös henkilökuntamme tulee töihin vain terveenä.
 4. Muistat pitää turvavälit. Muistutamme siitä myös tapahtuman aikana ja huolehdimme, ettei myyntipisteisiin muodostu jonoja.
 5. Käytät käsidesiä konserttiin saapuessasi ja poistuessasi ja aina tarvittaessa, kuten aivastamisen, yskimisen tai niistämisen jälkeen.
 6. Käytät maskia konsertissa. Mikäli oma maski unohtuu kotiin, niitä on myös saatavana konsertissa.
 7. Käytät Koronavilkku -sovellusta, mikäli se on ladattuna puhelimeesi. Muistathan kuitenkin pitää puhelimen äänettömällä konsertin aikana.
 8. Konsertin päätyttyä poistut rauhallisesti ja ohjatusti henkilökunnan neuvojen mukaan. Muistathan pitää turvavälit myös poistuessa.

Huolehditaan yhdessä turvallisuudesta!