Tiedote 19.6.2017

Tiedote 19.6.2017

Lipunmyynti alkaa Virojoella kesäinfossa 21.6.

Virojoella avautuu keskiviikkona 21.6. Kaakon Kamarimusiikin ja Virolahden matkailun yhteinen infopiste, josta saa konserttilippuja, matkailuneuvontaa sekä erilaisia Virolahti-tuotteita. Valikoimissa on mm. Kaakon Kamarimusiikin T-paitoja, viuhkoja, suosittuja Virolahti–tuotteita ja runsaasti erilaisia esitteitä matkailijoille. Infossa on myös taiteilija Ulla Laisin myyntinäyttely. Kesäinfo palvelee osoitteessa Virojoentie 15 joka päivä aina festivaalin päätöspäivään 8.7. asti (juhannuksena pe 23.-su 25.6. suljettu). Info on avoinna arkisin klo 10-17 ja viikonloppuisin klo 10-14. Lippuja on myynnissä myös Klamilan kylätupa Ronkulissa avoinna  ti-to klo 10-17, pe klo 13-20, la 10-13.

Lipunmyynti jatkuu edelleen myös Lippupisteen verkkokaupassa ja kaikissa myyntipisteissä, joita ovat mm. R-kioskit kautta maan. Lippujen edullisempi ennakkohinta on voimassa sunnuntaihin 2.7. saakka, joten kannattaa olla liikkeellä ajoissa. Lippujen ovimyynti konserttipaikoilla alkaa tuntia ennen konsertin alkua. Jo vakiintuneena käytäntönä tarjotaan nuorille alle 18-vuotiaille tänäkin vuonna hieno mahdollisuus päästä konsertteihin ilmaiseksi pääsylipun ostaneen aikuisen seurassa, jos konserteissa on tilaa.

Uudet konserttisalit tekeillä

Festivaalin järjestelyt ovat tänä vuonna erityisen kiinnostavia, sillä heinäkuussa konserttipaikkojen joukossa on kaksi kokonaan uudistunutta salia. Virolahden kotiseutumuseon salia valmistelevat Rajapajan nuoret. Seinät saavat parhaillaan uutta maalia pintaansa ja Virtuoosit vauhdissa –konsertti soitetaan perjantaina 7.7. klo 14 viehättävän valoisassa ja ilmeeltään raikastuneessa museosalissa.

Harjun Hovissa on valmisteltu koko kevät Kiessi –museon uudistusta. Sen myötä museo siirtyy keskeisemmälle paikalle museorakennuksen alakertaan ja yläkertaan saadaan tunnelmallinen monitoimitila erilaisille pienimuotoisille tilaisuuksille ja tapahtumille. Vintin akustiikka todettiin hyväksi jo vuonna 2014 ensimmäisen festivaalin päätöskonsertissa. Tämän vuoden festivaali päättyy jälleen Yllätysten iltamiin Kiessin Vintillä la 8.7. klo 18, mistä jatketaan viereiseen kahvilaan Kiessin Kalaasit –juhlabuffetin pariin.

Vielä Viipuriin!

Festivaalin avauspäivän konserttimatkalle mahtuu vielä mukaan. Ryhmäviisumiin ei enää ehdi mukaan, mutta omalla viisumilla matkustavat voivat vielä ilmoittautua mukaan nauttimaan kesäisen Viipurin ja kamarimusiikin ainutlaatuisesta yhdistelmästä. Lisätietoa: http://www.kaakkofestival.fi/matka-viipuriin/ tai 05 3559365 /JaPi -matkat.

Kaakon Kamarimusiikin konserttiohjelma: www.kaakkofestival.fi

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Siru Ahopelto, 0405192375, siru@kaakkofestival.fi
www.kaakkofestival.fi,  www.facebook.com/kaakonkamarimusiikki/