Liput

Kaakon Kamarimusiikin lippuja myy Lippupiste, www.lippu.fi

Lippupisteellä on 87 myyntipistettä Suomessa. Lisäksi kaikilta R-kioskeilta saa kätevästi lippujamme tapahtuman nimellä. Lippupiste perii erilaisia toimitusmaksuja, lisätietoa tästä linkistä.  Lähimmän R-kioskisi löydät täältä

Lippu.fin puhelinmyynti palvelee numerossa 0600 900900 (1,98 e/min + pmv/mpm) joka päivä klo 7–22 suomeksi ja englanniksi, ruotsiksi arkisin klo 9–17.

Kesäkuussa lippuja saa myös Kaakon Kamarimusiikin ja Virolahden matkailun infopisteestä Virojoella. Lippujen ovimyynti aloitetaan tuntia ennen jokaista konserttia konserttipaikoilla. 

Kesällä 2018 myynnissä on myös festivaalipassi Kaakon Kamarimusiikin tosiystäville. Passilla pääset kuulemaan kaikki konsertit, mutta paikkavaraus niihin tulee kuitenkin lisäksi tehdä. Passin hinta on 140 euroa ja se on myynnissä festivaalin alkuun 3.7. saakka. Festivaalipassi tilataan suoraan tapahtumajärjestäjältä, lähetä viestiä osoitteeseen: info@kaakkofestival.fi.

Haluamme kasvattaa myös uutta konserttiyleisöä! Alle 18-vuotiailla on konsertteihin vapaa pääsy lipun ostaneen aikuisen seurassa (paitsi 3.7. Pekka ja Susi -lastenkonsertti), jos salissa on vapaita paikkoja.