Liput

Kesän 2024 ohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan keväällä, jonka jälkeen kaikki liput tulevat myyntiin. Nyt on kuitenkin varmistunut jo Virolahden kirkkoon konsertoimaan saapuva tähtivieraamme, upea Club For Five!

 

Perjantai 5.7.2024

klo 19, Club For Five
Virolahden kirkko, Kirkontie 500, liput 38€

Club For Five on Suomen suosituin a cappella -yhtye. Vuodesta 2000 toiminut lauluyhtye on tullut tunnetuksi niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. ”Clubin” musiikki ei rajoitu vain yhteen tiettyyn tyylilajiin – yhtye on mukavuusalueellaan niin jazzin, popin ja rockin kuin kansanmusiikin tai klassisen musiikin alueella.

Tämä virtuoottinen viisikko (Maija Sariola – sopraano, Saima Haapanen – altto, Jouni Kannisto – tenori, Juha Viitala – baritoni ja Tuukka Haapaniemi – basso) on julkaissut 13 studioalbumia, joista 6 on myynyt kultaa. Club For Fiven esiintymiset ovat täynnä koskettavaa tulkintaa, oivaltavaa huumoria, suvereenia osaamista ja valloittavia soolosuorituksia.

Liput ovat myynnissä 9.12.2023 lähtien VisitVirolahden verkkokaupassa:

 

JOULUTARJOUS: Festivaalipassi 3.-6.7.2024 / 100 €

Paras joululahja musiikin ystävälle on ”Sika säkissä” -tarjouksemme! 3.-6.7.2024 järjestettävän festivaalin kaikki konsertit sisältävä festaripassi on myynnissä VisitVirolahden verkkokaupassa 24.12.2024 asti VAIN 100 eurolla!
 
Kaakon Kamarimusiikki juhlii kymmenvuotista taivaltaan vuonna 2024. Koko ohjelmamme julkaistaan alkuvuodesta, mutta luvassa on tuttuun tapaan taattua laatua rennolla otteella. Voit siis huoletta hankkia festivaalipassin jo nyt tästä juhlavuotta ennakoivasta huipputarjouksesta, joka on voimassa vain jouluun 24.12.2023 asti! 
 

Sika säkissä -festivaalipassitarjous on myynnissä VisitVirolahden verkkokaupassa:

 

 

Liput kaikkiin konsertteihin tulevat myyntiin keväällä 2024:

 

 

 

 

Kaakon Kamarimusiikin liput myydään Lippupisteessä: https://www.lippu.fi/artist/kaakon-kamarimusiikki/

Lippuja saat kätevästi myös VisitVirolahti -verkkokaupasta: https://kauppa.visitvirolahti.fi/fi_FI 

Kesäkuusta lähtien lippuja myydään myös Virolahden Bunkkerimuseolla.

Lippujen myynti konserttipaikalla alkaa aina 1 h ennen tapahtuman alkua.

 

Kaakon Kamarimusiikki haluaa kasvattaa uutta konserttiyleisöä! Alle 18-vuotiailla on lähes kaikkiin konsertteihin vapaa pääsy lipun ostaneen aikuisen seurassa, jos vapaita paikkoja on (ei paikkavarauksia). Poikkeuksena ovat kuitenkin lastenkonsertit, joissa kaikille kuulijoille on myynnissä edullinen lippu.

Lippupisteellä on kattava myynti- ja noutopisteverkosto. Lippuja voi ostaa:

  • lippu.fi-verkkokaupasta.
  • Lippu.fi-sovelluksesta, joka on ladattavissa AppStoresta tai Google Playsta.
  • kaikilta yli 600 R-kioskeilta ilman ennakkovarausta.
  • yli 90 täyden palvelun Lippu.fi-myyntipisteestä ympäri Suomen.
  • ainoana lippuyhtiönä, myös puhelinpalvelussa:
  • Lippujen puhelinmyyntipalvelu: (0600 900 900, 2€ /alk.min+pvm/mpm, ma-la klo 9-21, su klo 10–18)

Lipun hinta sisältää lipun myynnin palvelupalkkion. Lippupisteen tilausmaksu lisätään tilauksen hintaan valitun toimitustavan perusteella. Lisätietoja täältä.