Liput

Kaakon Kamarimusiikin lippuja myy Lippupiste, www.lippu.fi

Lippupisteellä on kattava myynti- ja noutopisteverkosto. Lippuja voi ostaa:

  • lippu.fi-verkkokaupasta.
  • Lippu.fi-sovelluksesta, joka on ladattavissa AppStoresta tai Google Playsta.
  • kaikilta yli 600 R-kioskeilta ilman ennakkovarausta.
  • yli 90 täyden palvelun Lippu.fi-myyntipisteestä ympäri Suomen.
  • ainoana lippuyhtiönä, myös puhelinpalvelussa:
  • Lippujen puhelinmyyntipalvelu: (0600 900 900, 2€ /alk.min+pvm/mpm, ma-la klo 9-21, su klo 10–18)

Lipun hinta sisältää lipun myynnin palvelupalkkion. Lippupisteen tilausmaksu lisätään tilauksen hintaan valitun toimitustavan perusteella. Lisätietoja täältä.

 

Ryhmäalennusta huhtikuun loppuun asti
Myönnämme 15% ryhmäalennuksen konserttilipuista, kun ryhmässä on vähintään 10 maksavaa jäsentä ja kun varaus on tehty huhtikuun loppuun mennessä. Ryhmäliput toimitetaan ja laskutetaan etukäteen. Kaakon Kamarimusiikki ottaa lippuvaraukset vastaan sekä auttaa ja neuvoo myös muissa retkenne järjestelyihin liittyvissä kysymyksissä. Yhteystiedot: 045 783 168 83, info(a)kaakkofestival.fi

 

Kesäkuussa lippuja saa myös Kaakon Kamarimusiikin ja Virolahden matkailun infopisteestä Virojoella (tarkka osoite ilmoitetaan myöhemmin). sekä Klamilan Kylätupa Ronkulista. Kesäinfo on avoinna 15.6. lähtien, suljettu juhannuksena pe-su 19.-21.6. Virojoen kesäinfon aukioloajat: Ma-pe klo 11-17, la-su klo 10-14. 

 

Lippujen ovimyynti aloitetaan tuntia ennen jokaista konserttia konserttipaikoilla. 

Kesällä 2020 myynnissä on myös festivaalipassi Kaakon Kamarimusiikin tosiystäville. Passi on henkilökohtainen ja sillä pääset kuulemaan kaikki konsertit. Passin hinta on 170 euroa ja se on myynnissä festivaalin alkuun 30.6. saakka. Festivaalipassi tilataan suoraan tapahtumajärjestäjältä, lähetä viestiä osoitteeseen: info (a) kaakkofestival.fi tai soita 045 783 168 83.

 

Haluamme kasvattaa myös uutta konserttiyleisöä! Alle 18-vuotiailla on konsertteihin vapaa pääsy lipun ostaneen aikuisen seurassa, jos salissa on vapaita paikkoja.