Liput

Kaakon Kamarimusiikin lippuja myy Lippupiste, www.lippu.fi

Lippupisteellä on 87 myyntipistettä Suomessa. Lisäksi kaikilta R-kioskeilta saa kätevästi lippujamme tapahtuman nimellä. Lippupiste perii erilaisia toimitusmaksuja, lisätietoa tästä linkistä.  Lähimmän R-kioskisi löydät täältä

Lippu.fi:n puhelinmyynti palvelee numerossa 0600 900900 (1,98 e/min + pmv/mpm) joka päivä klo 7–22 suomeksi ja englanniksi, ruotsiksi arkisin klo 9–17.

Ryhmäalennusta toukokuun loppuun asti
Myönnämme 10% ryhmäalennuksen konserttilipuista, kun ryhmässä on vähintään 10 maksavaa jäsentä ja kun varaus on tehty toukokuun loppuun mennessä. Ryhmäliput toimitetaan ja laskutetaan etukäteen. Virolahden matkailu ottaa lippuvaraukset vastaan sekä auttaa ja neuvoo myös muissa retkenne järjestelyihin liittyvissä kysymyksissä. Yhteystiedot: Miia Värri, 040 710 7340, matkailu(at)virolahti.fi

Kesäkuussa lippuja saa myös Kaakon Kamarimusiikin ja Virolahden matkailun infopisteestä Virojoella (Opintie 1, käynti Virojoentien puolelta, entisessä Osuuspankin kokoustilassa). Info on avoinna 17.6.-6.7., suljettu juhannuksena pe-su 21.-23.6.

Virojoen kesäinfon aukioloajat: Ma-pe klo 11-17, la-su klo 10-14. Puh. 044 925 5704

Lippujen ovimyynti aloitetaan tuntia ennen jokaista konserttia konserttipaikoilla. 

Kaakon Kamarimusiikin aikana järjestetään pääsymaksuton Baletin helmiä -esitys Zsar Outlet Villagessa.

Kesällä 2019 myynnissä on myös festivaalipassi Kaakon Kamarimusiikin tosiystäville. Passi on henkilökohtainen ja sillä pääset kuulemaan kaikki konsertit. Passiin eivät lukeudu Tammion konserttiristeilyn kuljetus (35 €) ja ruokailu (21 €), jotka voit varata meiltä erikseen. Samaan aikaan esitettävistä konserteista ”Bach soi saaressa” ja ”Taikafagotti” tulee valita toinen.

Passin hinta on 150 euroa ja se on myynnissä festivaalin alkuun 2.7. saakka. Festivaalipassi tilataan suoraan tapahtumajärjestäjältä, lähetä viestiä osoitteeseen: info (a) kaakkofestival.fi ja käydään yhdessä läpi konserttipakettisi!

Haluamme kasvattaa myös uutta konserttiyleisöä! Alle 18-vuotiailla on konsertteihin vapaa pääsy lipun ostaneen aikuisen seurassa, jos salissa on vapaita paikkoja. Poikkeuksena tiistain 2.7. lastenkonsertti, jossa liput kaikille.