Liput

Kaakon Kamarimusiikin liput ovat nyt myynnissä! Lippuja myy Lippupiste, www.lippu.fi. Lipuissa on kaksi hintakategoriaa: edullisempi ennakkolippu 2.7.2017 asti ja ovelta-lippu 3.7.2017 alkaen. Hankkimalla lippusi ajoissa säästät euroja!

Lippupisteellä on 87 myyntipistettä Suomessa. Lisäksi kaikilta R-kioskeilta saa kätevästi lippujamme tapahtuman nimellä. Lippupiste perii erilaisia toimitusmaksuja, lisätietoa tästä linkistä.  Lähimmän R-kioskisi löydät täältä

Lippu.fin puhelinmyynti palvelee numerossa 0600 900900 (1,98 e/min + pmv/mpm) joka päivä klo 7–22 suomeksi ja englanniksi, ruotsiksi arkisin klo 9–17.

Kesäkuussa lippuja saa myös Kaakon Kamarimusiikin ja Virolahden matkailun infopisteestä Virojoella. Lippujen ovimyynti aloitetaan tuntia ennen jokaista konserttia konserttipaikoilla. 

Viipurin konserteissa on myynnissä ohjelma, joita saa konserttipaikan ovelta sekä infopisteestä kesäkuussa.


Huom! Kymenlaakson Osuuspankin asiakkaana olet oikeutettu omistaja-asiakasetuun Rakkauslauluja kesäillassa-konsertissa, jolloin ennakkomyyntihinta 25 e ja ovelta 30 e. Edun voit hyödyntää varaamalla liput Pivo-sovelluksen kautta. Varaudu näyttämään Pivo-etu puhelimestasi ovella.

Kesällä 2017 myynnissä on myös festivaalipassi Kaakon Kamarimusiikin tosiystäville. Passilla pääset kuulemaan kaikki konsertit, mutta paikkavaraus niihin tulee kuitenkin lisäksi tehdä. Passin hinta on 140 euroa ja se on myynnissä festivaalin alkuun 4.7. saakka. Festivaalipassi tilataan suoraan tapahtumajärjestäjältä, lähetä viestiä osoitteeseen: info@kaakkofestival.fi.

Haluamme kasvattaa myös uutta konserttiyleisöä! Alle 18-vuotiailla on konsertteihin vapaa pääsy lipun ostaneen aikuisen seurassa, jos salissa on vapaita paikkoja.