Liput

Kaakon Kamarimusiikin liput tulevat myyntiin ohjelman julkistamisen jälkeen maaliskuussa 2018. Lippuja myy Lippupiste, www.lippu.fi. Lipuissa on kaksi hintakategoriaa: edullisempi ennakkolippu 1.7.2018 asti ja ovelta-lippu 2.7.2018 alkaen. Hankkimalla lippusi ajoissa säästät euroja!

Lippupisteellä on 87 myyntipistettä Suomessa. Lisäksi kaikilta R-kioskeilta saa kätevästi lippujamme tapahtuman nimellä. Lippupiste perii erilaisia toimitusmaksuja, lisätietoa tästä linkistä.  Lähimmän R-kioskisi löydät täältä

Lippu.fin puhelinmyynti palvelee numerossa 0600 900900 (1,98 e/min + pmv/mpm) joka päivä klo 7–22 suomeksi ja englanniksi, ruotsiksi arkisin klo 9–17.

Kesäkuussa lippuja saa myös Kaakon Kamarimusiikin ja Virolahden matkailun infopisteestä Virojoella. Lippujen ovimyynti aloitetaan tuntia ennen jokaista konserttia konserttipaikoilla. 

Viipurin konserteissa on myynnissä ohjelma, joita saa konserttipaikan ovelta sekä infopisteestä kesäkuussa.

Kesällä 2018 myynnissä on myös festivaalipassi Kaakon Kamarimusiikin tosiystäville. Passilla pääset kuulemaan kaikki konsertit, mutta paikkavaraus niihin tulee kuitenkin lisäksi tehdä. Passin hinta on 140 euroa ja se on myynnissä festivaalin alkuun 3.7. saakka. Festivaalipassi tilataan suoraan tapahtumajärjestäjältä, lähetä viestiä osoitteeseen: info@kaakkofestival.fi.

Haluamme kasvattaa myös uutta konserttiyleisöä! Alle 18-vuotiailla on konsertteihin vapaa pääsy lipun ostaneen aikuisen seurassa, jos salissa on vapaita paikkoja.